Fie ca sunteti in cautare de microbuze pentru transportul de copii in siguranta catre diferite destinatii scolare sau excursii, fie ca va doriti un pelerinaj linistit, un sejur sau transportul invitatilor la nunta in orasul in care sunteti, GEVIC RUT CONFORT SRL va pune la dispozitie serviciile sale si flota de microbuze gata de transport.

Pentru noi siguranta este primordiala, insa nu este singura regula din cadrul companiei noastre, astfel ca dincolo de siguranta, oferim si confortul pe care si-l doresc clientii nostrii, microbuzele noastre fiind dotate cu optiuni superioare.

Va stam la dispozitie cu soferi profesionisti si microbuze in stare perfecta de functionare pentru a va face vacanta perfecta; fie ca vorbim de Castelul Peles din Sinaia sau Pelisorul, Castelul Cantacuzino, partia Kalinderu si FUN PARK-ul din aceeasi incinta, cascada Urlatoare din Busteni, sau vechea cetate din Rasnov, sau orasul Brasov.

De asemenea va stam la dispozitie pentru excursii ecumenice si de vizitare ale frumoaselor noastre manastiri din Romania.

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare.
Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Sau da-ne un telefon:
0733 304 443 | 0724 338 967