Servicii transport grupuri scolare pentru excursii sau evenimente de neuitat in vacanta sau la sfarsit de saptamana. O calatorie de neuitat se desfasoara in conditii de maxima siguranta, insotitori fiind profesorii si parintii, in functie de fiecare situatie in parte.

Stim ca siguranta copiilor este pe primul plan! Venim in intampinarea gradinitelor si scolilor cu microbuze si autocare dotate conform standardelor si cu conducatori auto instruiti, avizati si cu experienta!

Serviciul de transport copii este disponibil pentru activitatile extra-curriculare pe care le gradinita sau scoala le organizeaza pentru cei mici: iesiri la circ, teatru, alte spectacole, bazin, alte sporturi, vizite la muzee, s.a.

De asemenea, firma de transport poate fi partenerul dumneavoastra de incredere pentru organizarea deplasarii in excursii si tabere nationale sau internationale.

La cerere, se ofera ghid cunoscator de mai multe limbi straine, si va putem pune in contact si cu traineri specializati in lucrul cu cei mici!

Spuneti-ne de ce buget dispuneti pentru activitatea pe care o organizati si ne adaptam oferta astfel incat toata lumea sa fie multumita!

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare.
Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Sau da-ne un telefon:
0733 304 443 | 0724 338 967