Transfer catre aeroport sau de la aeroport catre destinatia dorita, in conditii de siguranta si confort. Pentru orice alt tip de deplasare va invitam sa ne contactati si sa stabilim impreuna detaliile dorite!

Daca doriti un transfer spre aeroport sau spre hotel in cele mai sigure conditii, cu masini echipate modern si soferi experimentati, manierati, cunoscatori de limba engleza, un avantaj pentru dumneavoastra in cazul in care asteptati „musafiri” din strainatate, va invitam sa apelati la serviiciile noastre de transfer aeroport Bucuresti

Cu CONFORT TRAVEL scapati de stresul de a cauta un mijloc de transport de la aeroport, dupa un zbor obositor.

Compania noastra va sta la dispozitie cu o flota de autovehicule moderne si soferi cu peste 10 ani experienta, pentru ca dumneavoastra sa ajungeti la hotel sau aeroport in cele mai confortabile si sigure conditii posibile.

Toate autovehiculele sunt intretinute atat pe interior cat si pe exterior, imaginea fiind un criteriu foarte important atat pentru noi cat si pentru dumneavoastra, toate masinile au verificarile periodice efectuate, licente de transport, asigurare de calatori si bagaje.

Garantam confidentialitate si discretie cand vine vorba de clientii nostri.
Oferta de pret este personalizabila, asa ca, va puteti baza pe faptul ca veti obtine un pret foarte avantajos.

Trimite-ne un mesaj sau o intrebare.
Iti vom raspunde in cel mai scurt timp!

Sau da-ne un telefon:
0733 304 443 | 0724 338 967